Aangepaste dienstverlening Coronavirus


Geachte Heer, Mevrouw,

 

Zoals u ongetwijfeld via diverse media zal vernomen hebben, worden de normale activiteiten in het ziekenhuis stilaan heropgestart. 

Er zijn strikte regels waardoor de veiligheid van medewerkers en patiënten maximaal gegarandeerd wordt. De ziekenhuis omgeving is dus VEILIG.

U kan zich dus in vertrouwen aanmelden voor consultaties of ingrepen. De wachttijd kan wel nog langer zijn dan gewoonlijk.

Voor consultaties moet U stipt op tijd komen, niet te vroeg. De persoon die U vergezelt dient bij voorkeur in de wagen te wachten, tenzij U zich moeilijk kan verplaatsen of om andere redenen begeleiding nodig heeft. U dient de handen VOOR en NA de consultatie te ontsmetten, dit kan in de consultatieruimte. U houdt 1,5 meter afstand van de arts, tenzij er een lichamelijk onderzoek nodig is. Tussen de consultaties in wordt het bureau en de deurklink ontsmet.

Voor operaties moet op voorhand een COVID19 test afgenomen worden binnen de 72 uur voor de ingreep. U krijgt hiervoor een afspraak op voorhand. U wordt aldus opgenomen op een COVID vrije afdeling. De hospitalisatieduur is zo kort mogelijk.

Indien U in de dagen na een bezoek aan het ziekenhuis een COVID19 besmetting zou hebben, vragen we U ons secretariaat te verwittigen zodat we op de hoogte zijn van dit contact en desgevallend preventieve maatregelen kunnen nemen.

Voor vragen kan U zich melden via het contactformulier of telefonisch.

Met vriendelijke groeten,

De dienst Neurochirurgie

Vorige Volgende Terug naar overzicht